Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 20:19 - Когато отказваш да бъдеш честен човек
Автор: shuriken Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3075 Коментари: 7 Гласове:
45


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




За да си наистина честен човек, не е достатъчно просто да се представяш за такъв с големи думи. Tова го могат абсолютно всички престъпници. Значи е необходимо нещо повече. Примерно: наистина да постъпваш като честен човек. Tолкова просто на думи, а толкова сложно за изпълнение! 

Честността изключва лъжата и лицемерието. 







Тагове:   честност,


Гласувай:
50



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
11.07.2014 20:22

Да поговорим пак за Дъртия Многопрофилен Простак – Freeoldman-Rozzata и още няколкостотин профила /без преувеличение/.

Слушай сега, Боклук, защото много мразя простаци да ми говорят за култура!

Freeoldman /засега ще запазя в тайна дали изобщо е мъж – за удобство ще му говоря в мъжки род/ ви ебава всички наред – без изключение. Има профили, с които ви се подмазва, и такива, с които ви плюе – всички без изключение. Включително коментира и при мои приятели, като естествено, оплюва тези, които защитава от Freeoldman.

Колко струва оценката му за хора и събития и колко може да му се вярва?

Сами вижте! Когато титки и блекпредатори псуват и ръсят вулгарности, тогава той не се сеща за културата. Но когато им отговорят, изведнъж става ебааааати пуритана /!!!!!!!!/. Няма значение как ще го наречем – двоен стандарт, двоен аршин, лицемерие, двуличие ...... Особено Blackpredator дори не крие, че е селски простак от онези, които вонят на бъчва и пот, но Freeoldman изобщо не го забелязва.

цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
11.07.2014 20:23


Дърт Простако, ти ли си свободен, бе? Пробутваш чужди лъжи, въобразявайки си че е “твое мнение”. Tочно ти си от най-зомбираните. Представа нямаш какво е свобода. Даже толкова си свикнал да се надупваш, че би се уплашил от свободата.

Нали помниш: имаше любим профил, с който коментираше на всеки мой постинг. После спря и това “съвсем случайно” съвпадна с времето, когато започнах да разобличавам блоговите игрички и засегнах част от фалшивите ти профили. Само влизаше, гласуваше за блог, но не и за постинг. Паралелно с това спря да коментираш навсякъде от този профил, като се обаждаше само при тролски профили от вашата група, които уж те оплюваха. Ти, който уж беше против обясненията, ограничи коментарите си само и единствено до ...... обяснения. Защо ли? За да трупаш коментари на тролските ви профили, мислейки че никой не забелязва това странно поведение. Е, аз го забелязах.

Не, сега няма да кажа кой е този профил, тъй като все още има една приятелка, при която се обаждаш от него. Pазобличението ще дойде, когато спреш. Да, когато аз реша, а не Tиквеник като теб.

Има още една причина да го запазя все още в тайна – навикът ти да пишеш от този профил мазни съобщения до мои блогови приятелки. Да ти изпратят свои снимки, да ти разкажат повече за себе си, къде живеят .... На нас ни е много забавно да наблюдаваме чекиджийските ти занимания, противоречащи на онова, за което се представяш от Freeoldman.

цитирай
3. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
11.07.2014 20:23


Ясно е, че си прост, лъжлив невежа. Знаеш ли колко обичам да гледам постинги като твоите – 30 посещения, а вече има 8 коментара и 10 гласа. Tова съотношение е доказателство за манипулации. Ако някой изобщо те чете, посещенията ще бъдат в пъти повече, докато направиш 10 гласа. Подобни неща се случват само когато собственикът на блога сам си гласува и коментира.

Посещенията от Facebook до едно са истински, защото реален човек влиза и повече не се връща. И обратно: точно посещенията от Blog.bg са фалшиви, тъй като 2-3 души влизат по 20-30 и повече пъти. Кое му е “истинското” на това бе, Тъпанар?
Обяснявам не заради теб, защото първо, нямаш акъл да го разбереш, и второ, не ти изнася, а Мръсните Гадове никога не признават неудобното за лицемерието си. Обяснявам го заради моите приятели, понеже виждам какви лъжи им пробутваш от фалшивите си профили.

Сега очаквам да кажеш как нямаш нищо общо с тези 700 посещения, които получи за 4-5 минути. Веднага всички ще ти повярват. О, ти си толкова “честен”!

цитирай
4. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
11.07.2014 22:48

За информация:

Първите постинги на Freeoldman вече са деактивирани, защото темите им издаваха, че това е най-обикновен тролски профил. Всеки знае: един нов блогър никога няма да посвети първите си постинги на разни класации, Първа страница, ама защо еди кой си е в "Най-четени" - тези неща са последното, което би събудило интереса на новопристигналия. Cамо че още с регистрацията си Freeoldman започна да държи сметка именно за класациите/!!!!!!!/. Tова е запазена марка познайте на кого? Hа профилите, създадени специално за оплюване, т.е. тролове. Ето затова първите постинги на Freeoldman-Rozzata са деактивирани.

цитирай
5. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.07.2014 00:28

Баси нечовешката наглост!

Freeoldman-Rozzata, който постоянно държи сметка на другите защо това, защо онова, защо класациите .... упреква модераторите, все едно е инвестирал някакви пари в сайта .... изказва се по въпроси, които не са му ясни, издавайки чудовищни пропуски в образованието ....... и точно той обвинява, че някой си позволявал да отговаря или да държи сметка на другите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А на теб кой ти позволи бе, Некадърник Самотен? Кой си ти, че ще държиш сметка на другите?

Blackpredator, който изгони десетки блогърки със заплахи, обиди и шантаж ........ точно той използа думата "подлец" по адрес на други !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tit, която е известна с активността си под всеки тролски постинг, хвърлящ кал по невинни блогъри .......... изведнъж се обяви против обидите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тогава какво ще правят твоите приятели? Под постингите им няма да има нито един коментар.

Абе, тези нормални ли са?

Нищо не е забравено. Хората сами го виждат - не е нужно някой да им го каже.

И такива Отпадъци ще изискват от държавата!!!!!!!!!!! Hа какво основание бе, Некадърници? Да не би да сте заслужили? Hещо полезно да сте направили в живота си? Като няма такова, няма и да изисквате!

цитирай
6. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.07.2014 09:23

Доколкото разбрах, Tit е тази, която определя чие поведение е укоримо. Не на троловете, подкрепяни от злобата й, а на онези, които просто се защитават. /!!!!!!!!!!!!!!!/.

Тя би посипала и собствената си глава, но няма да го направи. Не знам защо. Че кой злобар ще се самокритикува? Такива са тук за да критикуват другите.
Tit няма нищо против гаврите с невинни блогъри, ала когато те се защитят, изведнъж се сеща, че модераторите подкрепяли простотията.

Тя не влизала по 50 пъти в даден постинг, защото можела просто да държи страницата отворена. Само не казва как ще се появят новите коментари, без да обнови страницата. Ааааааа .....??????????!!!!!!!! На това му викат “да донесеш от девет кладенеца вода за да изкривиш фактите”.

Според нея харесване от Facebook не означава, че ...... някой е харесал публикацията /!!!!!!!!!/. Иска ми се да попитам “Тогава какво означава”, но Tit вече е изстреляла нова глупост и трябва да я спомена – тя била харесала някакъв стар постинг и това доказвало, че ......... не го е харесала /!!!!!!!!!!/. Сори, тук нищо не разбрах.

Tit се притеснява да не я включат към циганите. Според мен няма такава опасност. Циганинът като го нахраниш, дадеш му помощи и е доволен, т.е. млъква. А такива като Tit хем очакват да ги храниш, хем искат да те поучават, да ти обясняват как трябва да живееш в собствения си дом, какво да харесваш и т.н.

Някой все още ли се чуди защо всички се смеят на Tit?

цитирай
7. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
12.07.2014 09:25
Freeoldman отново не ме е прочел, но знае какво съм казал /!!!!!!!!!!/. При такава очевадна лъжа има ли смисъл да говориш с него? Като типичен лицемерен лъжец пита кои коментари са от него, избирайки удобен за лъжата му постинг. Hе очаквайте да погледне целия си блог.

Hо и в избрания от него постинг – Lidislidis и Neznayko са толкова “истински блогъри”, колкото я има социалната политика на БСП. О, забравих- те били врагове с Lidislidis! С нея pазиграва същия театър като с Rozzata, макар тя да не е негов профил. Уж спорят, уж се карат - за да трупат коментари. И ние не виждаме! Tипичен тролски номер – многопрофилни приятели уж се обиждат и така получават ебааааси "балансираната дискусия".

Кажете: кой е луд? Ха-ха ...

Хората обаче не са толкова глупави и слепи.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shuriken
Категория: Лични дневници
Прочетен: 351804
Постинги: 77
Коментари: 618
Гласове: 2735
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031